PORTOFINO HOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 999 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Portofino Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 12:11 Zeer aardig personeel ook heel leuk om daar te eten. Altijd een warm bad als je binnenkomt
14 jun 2024 om 22:50 Pizza was goed, dunne bodem & smaakvolle saus. Details; altijd een pizza snijden ;)
14 jun 2024 om 1:32 Super lekker als altijd
12 jun 2024 om 15:51 Pizza deeg was niet so goed, veel uien.
9 jun 2024 om 21:09 Heerlijk gegeten
7 jun 2024 om 22:48 kaas op de pizza heel erg vet
29 mei 2024 om 21:06 kleffe patat; vlees was al richting nulpunt wat betreft temperatuur en de samenstelling van de salade beneden niveau; alleen het toetje heeft gesmaakt. De maaltijd en toetje kosten 30 euro...........mijn tegenwaarde is 12 euri
27 mei 2024 om 21:48 Filetto gorgonzola en truffel tagliatelle waren zalig! met een lekker pepertje er in die we hadden gevraagd. Vriendelijke bezorger. Aanrader
27 mei 2024 om 20:46 Weer een prima ervaring, sneller bezorgd dan werd gezegd op de site. Alles was warm en smaakvol.
27 mei 2024 om 8:37 Ik had 2 pizza's besteld en die kwamen beide koud aan! Het was gewoon niet te vreten. Eeuwig zonde van mijn 33 euro! Het is de laatste keer dat ik hier bestel.
25 mei 2024 om 21:50 Na 1,5 uur gebeld waar onze bestelling bleef. Deze zou er na navraag zo snel mogelijk aankomen. Twee blikjes drinken werden ter compensatie aangeboden. Na ruim 2 uur eindelijk de bestelling ontvangen. Blikjes drinken vergeten, later alsnog bezorgd.
24 mei 2024 om 23:02 Smaak van de pizza’s was goed, alleen de temperatuur was echt heel teleurstellend. Ze kwamen minder dan lauw uit de doos. Na 2 minuten waren ze dan ook echt koud. We hadden ons er echt op verheugd. Helaas.